Traiteur

Specialiteiten: varken aan het spit of een heerlijke barbecue

Marnick komt bij u thuis en verwent u en uw gasten met een lekkere barbecue of varkentje aan het spit. U beleeft een zorgeloze, gezellige avond zonder zelf aan het fornuis te moeten staan. Kortom, u kunt voor elke feestgelegenheid steeds rekenen op Traiteur Watteyne. Dit met of zonder varkentje aan het spit.

180505 Frederik En Tina Huwelijk 822 Huge


Varkentje aan het spit

Een varken aan het spit zorgt ervoor dat uw gasten niet alleen heerlijk eten, maar dat ze ook een unieke ervaring beleven. Contacteer ons voor meer informatie omtrent onze formules.

  • Voor min. 40 personen
  • aangevuld met groentjes, side dishes en sausjes
Photo 1463183427169 5Df5a06d5447 Huge

Barbecue assortiment

Van verschillende barbecue- en spitgerechten met een aanvulling van groenten en sausjes. Met uiterste zorg voorbereid en steeds dagverse grondstoffen om een optimale kwaliteit te garanderen! Keuze uit verschillende formules met een mogelijkheid tot aanpassing naar ieders wens en een betaalbare prijs.

  • Diverse formules
  • aangevuld met groentjes, side dishes en sausjes

Heeft u specifieke wensen voor uw feest?

Neem contact op met ons zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken! Keuze uit verschillende formules met een mogelijkheid tot aanpassing naar ieders wens en een betaalbare prijs. Voor alle feesten de juiste keuze.